آموزشبرنامه نویسیجاوا

آموزش EJB – بررسی اجمالی – جلسه اول

آموزش EJB

EJB چیست؟  EJB مخفف Enterprise Java Beans است. آموزش EJB یک قسمت اساسی سیستم عامل J2EE است. پلتفرم J2EE دارای معماری مبتنی بر کامپوننت است تا ویژگی های چند لایه، توزیع شده و تراکنش محور را برای برنامه های سازمانی ارائه دهد. EJB با توجه به استحکام، مقیاس پذیری و عملکرد بالای خودش، یک معماری برای توسعه و استقرار برنامه های سازمانی مبتنی بر کامپوننت ها فراهم می کند. یک برنامه EJB می تواند بر روی هر یک از سرورهای سازگار با J2EE 1.3 پیاده سازی شود.

ما در آموزش EJB که توسط آی تی پورت ارائه گردیده، به طور مفصل در مورد EJB 3.0 بحث خواهیم کرد.  

انواعEJB 

EJB به سه دسته تقسیم می شود. در جدول زیر نام و شرح مختصری از آنها را مشاهده می کنید. 

شماره

نوع و توضیحات

۱

Session bean داده های یک کاربر خاص را برای یک جلسه ذخیره می کند. آن می تواند حالت دار یا بدون حالت باشد. در مقایسه با entity bean، مصرف کمتری دارد. Session bean به محض خاتمه جلسه کاربر از بین می رود.

۲

Entity Bean ذخیره سازی مداوم داده را نشان می دهد. داده های کاربر را می توان از طریق Entity Bean در پایگاه داده ذخیره کرد و بعدا آنها را از پایگاه داده موجود در Entity Bean بازیابی کرد.

۳

Message Driven Bean در زمینه JMS (سرویس پیام رسانی جاوا) استفاده می شود. Message Driven Bean می تواند پیام های JMS را از موجودات خارجی دریافت کرده و مطابق آن عمل کند.

این آموزش جاوا به طور ساده و آسان درک کاملی از مفاهیم آموزش EJB را به شما ارائه می دهد.

مزایای EJB 

در ادامه برخی از مزایای مهم آموزش EJB آورده شده است:

  • توسعه ساده برنامه در سطح شرکتی با مقیاس بزرگ.
  • EJB container بیشتر خدمات سطح سیستم مانند مدیریت تراکنش ها، ورود به سیستم، تعادل بار، مکانیزم ماندگاری ، مدیریت استثنا ورا ارائه می دهد. و یک توسعه دهنده فقط باید بر طراحی برنامه تمرکز کند.
  • EJB container چرخه حیات EJB را مدیریت می کند، بنابراین توسعه دهنده نیازی به نگرانی در مورد زمان ایجاد یا حذف اشیا در EJB ندارد.

مفاهیم و ساختار EJB

ضمنا در آی تی پورت قبلا در مطلب کاربرد و معرفی کامل مفاهیم و ساختار EJB به مفاهیم پایه ای EJB پرداخته ایم که با خواندن آن شناخت بهتری نسبت به EJB بدست خواهید آورد.

گفتگو ها