Categories: اخبار

مایکروسافت نسخه Release Preview ویندوز ۸ را عرضه کرد

مایکروسافت روز پنج شنبه نسخه پیش نمایش یا Release Preview آخرین سیستم عامل خود را ارائه کرد. برای استفاده از این سیستم عامل می توانید با مراجعه به سایت مایکروسافت برنامه نصب آن را دانلود کرده و اجازه دهید تا به صورت تقریبا خودکار تمام کارهای لازم را برای شما انجام دهد. یا اینکه فایل iso آن را دانلود کرده و جهت نصب بر روی کامپیوترهای مختلف یا برنامه های ماشین مجازی استفاده کنید.

مایکروسافت می گوید کسانی که قبلا نسخه های Developer Preview یا Consumer Preview این سیستم عامل را نصب کرده اند، هم اکنون بدون نیاز به نصب دوباره، می توانند کامپیوتر خود را به نسخه Release Preview ارتقاء دهند.

سیستم شما برای اجرای نسخه ریلیز پریویو ویندوز هشت باید حداقل پردازنده یک گیگارتزی یا بیشتر داشته باشد. جهت نسخه ۳۲ بیتی به یک گیگابایت رم و برای نسخه ۶۴ بیتی به ۲ گیگابایت رم نیاز دارید. فضای هارد دیسک لازم برای این نسخه ها به ترتیب ۱۶ و ۲۰ گیگابایت است. گرافیک شما هم باید از دایرکت ایکس ۹ پشتیبانی کرده و درایور WDDM داشته باشد. حداقل رزولوشن صفحه نمایش هم برای کار با این ویندوز ۱۰۲۴ در ۷۶۸ پیکسل است.

در صفحه دانلود نسخه بتای ویندوز ۸ در سایت مایکروسافت، با کلیک بر روی دکمه Download Windows 8 Release Preview یک فایل ۵ مگابایتی بر روی کامپیوتر شما دانلود می شود که پس از اجرای آن، بقیه مراحل دانلود و نصب ویندوز به صورت خودکار انجام می شوند. یا اینکه می توانید فایل iso مورد نظرتان را از لینک های زیر دانلود کنید.

دانلود نسخه ۶۴ بیتی ویندوز هشت Release Preview ‫-‬ حجم ۳‪.‬۳ گیگابایت

دانلود نسخه ۳۲ بیتی ویندوز هشت Release Preview ‫-‬ حجم ۲‪.‬۵ گیگابایت

منبع: windows.microsoft.com

زمان استفاده از Windows 8 Release Preview احساس خواهید کرد که این سیستم‌عامل به نسخه نهایی بسیار نزدیک است. در این نسخه مشکلات اساسی وجود ندارد و حرکت بین بخش‌های مختلف سیستم‌عامل نیز به نرمی انجام می‌شود. سرعت اجرای نرم‌افزارها سریعتر شده و سیستم‌عامل به حالت پایدار خود رسیده است. تعداد عناوین موجود در فروشگاه نرم‌افزار ویندوز نیز افزایش یافته و اخبار مختلف از انتشار محصولات مختلف نیز به گوش می‌رسد. کار کردن با رابط کاربری مترو فوق‌العاده جذاب است و ما به شخصه اصلا تمایلی به بازگشت با دسکتاپ سنتی و استفاده از محیط قدیمی آن نداشتیم. اما بدون شک زمان زیادی طول خواهد کشید تا تنوع نرم‌افزارهای سازگار با مترو به حالت ایده‌آل برسد و همچنین کاربران نیز رابط کاربری جدید را به دسکتاپ سنتی و آشنا ترجیح دهند.

حسین جاهدی

مهندس فناوری اطلاعات IT علاقه مند به مباحث امنیت شبکه ، برنامه نویسی و طراحی وب - مدیر راهبردی و نویسنده آی تی پورت

View Comments

Recent Posts

نکات ضروری برای دانلود ایمن؛ چگونه از ورود به دام سایت‌های مخرب جلوگیری کنیم؟

در دنیای بی‌پایان نرم‌افزارها و فایل‌های دیجیتال، امنیت در دانلود و استفاده از آنها یک…

9 ماه ago

معرفی و بررسی سری های لپ تاپ ایسوس

شرکت ایسوس یکی از پیشتازان در صنعت فناوری اطلاعات و الکترونیک است که در زمینه…

9 ماه ago

آموزش دستورات پاورشل به همراه فهرست کامل کد های ویندوز پاورشل

آیا شما هم به دنبال کار با کد های پاورشل برای هک هستید؟ در این…

10 ماه ago

شغل ادمین اینستاگرام چیست و چگونه ادمین اینستاگرام شویم؟

این روزها که همه افراد به دنبال یک شغل پردرآمد می گردند، مشغول به کار…

11 ماه ago

آموزش حل مشکل page isn’t available right now در اینستاگرام

خطای page isn’t available right now یکی از آزار دهنده ترین مشکلاتی است که کاربران…

11 ماه ago

ویندوز پاورشل چیست ؟ کاربرد ها و نحوه فعال سازی powershell

ویندوز پاورشل چیست؟ پاورشل ابزاری قدرتمند به حساب می آید که همه افراد علاقه مند…

11 ماه ago