Categories: اخبار

آی بی‌ام فناوری واقعیت تقویت شده را وارد کسب و کارهای فروشگاهی می‌کند!

شرکت آی بی‌ام در حال توسعه راهکارهایی برای استفاده از فناوری واقعیت تقویت شده در خرده فروشی‌ها و کسب و کارهای فروشگاهی است.آی بی‌ام قصد دارد با عرضه راهکارهای مبتنی بر فناوری واقعیت تقویت شده (augmented reality) به عرضه کنندگان خدمات خرده فروشی کمک کند تا اطلاعات بیشتری از کالاهای خود را در اختیار مشتریانشان قرار دهند و از طرف دیگر اطلاعات بیشتری را نیز در مورد آن‌ها کسب کنند.

لابراتوارهای پژوهشی شرکت آی بی‌ام در حال طراحی نرم افزارهای کاربردی بر روی فناوری‌های همراه هستند که به مشتریان خرده‌فروشی‌ها کمک می‌کند اطلاعات بیشتری در مورد کالای مورد نظر خود کسب کنند.

این شرکت به کمک چند خرده فروشی هم اکنون در حال آزمایش یکی از این نرم افزارهای کاربردی است.

بر اساس این گزارش، اگر تلاش‌های شرکت آی بی‌ام در زمینه این نرم افزار موفقیت آمیز باشد، می‌توان آن را نخستین کاربرد تجاری فناوری واقعیت تقویت شده در جهان دانست. این فناوری به مشتریان و خریداران اجازه می‌دهد با نگه داشتن گوشی هوشمند یا رایانه لوحی خود بر روی کالای مورد نظر اطلاعات بیشتری درباره آن کالا را مشاهده کنند. استفاده از فناوری واقعیت تقویت شده شبیه استفاده از کسب اطلاعات بیشتر از طریق بارکد کالا است. امروزه نرم افزارهایی بر روی فناوری‌های همراه قرار دارد که کاربران به کمک آن‌ها می‌توانند از بارکد کالای مورد نظر خود عکس بگیرند و بلافاصله اطلاعاتی را مشاهده کنند که بر روی آن کالا درج نشده است. مزیت استفاده از فناوری واقعیت تقویت شده در این است که نرم افزارهای کاربردی سازگار با این فناوری می‌توانند صرفاً با تشخیص شکل یا تصویر کالا آن را شناسایی کنند و اطلاعات لازم را در اختیار مشتریان قرار دهند.

شرکت آی بی‌ام همچنین تلاش می‌کند ابزاری را طراحی کند که گردانندگان خرده‌فروشی‌ها و فروشگاه‌ها به کمک آن می‌توانند اطلاعات به دست آمده از مشتریانشان را تجزیه و تحلیل کنند. فروشندگان به کمک این فناوری و ابزار جانبی آن مثلاً می‌توانند دریابند که در خرید یک کالا چه ویژگی‌ها و خصوصیاتی برای مشتریان مهم است.

اهمیت توسعه چنین نرم افزار‌ها و راهکارهایی بویژه از این جهت مهم است که بدانیم علیرغم استقبال مشتریان از خریدهای اینترنتی هنوز هم بخش زیادی از خرید‌ها با حضور مستقیم خریداران در فروشگاه‌ها انجام می‌شود. برآوردهای شرکت فورس‌تر نشان می‌دهد در حال حاضر بیش از ۹۲ درصد از خرید‌ها به طور مستقیم در داخل فروشگاه‌ها صورت می‌گیرد.

منبع:  computerworld

حسین جاهدی

مهندس فناوری اطلاعات IT علاقه مند به مباحث امنیت شبکه ، برنامه نویسی و طراحی وب - مدیر راهبردی و نویسنده آی تی پورت

View Comments

  • خیلی جالبه...
    یه پایگاه داده فعال هم میخواد.

  • در بین شرکت های ایرانی تولید کننده نرم افزار فروشگاهی، شرکت ورانگر نیز با تکیه بر دانش و تجربه بیش از یک دهه خود، محصولی جدید با عنوان نرم افزار فروشگاهی جهت مدیریت هر یک از نیازها و فرآیند سازمان فروشگاه را روانه بازار نموده است.

Recent Posts

نکات ضروری برای دانلود ایمن؛ چگونه از ورود به دام سایت‌های مخرب جلوگیری کنیم؟

در دنیای بی‌پایان نرم‌افزارها و فایل‌های دیجیتال، امنیت در دانلود و استفاده از آنها یک…

9 ماه ago

معرفی و بررسی سری های لپ تاپ ایسوس

شرکت ایسوس یکی از پیشتازان در صنعت فناوری اطلاعات و الکترونیک است که در زمینه…

9 ماه ago

آموزش دستورات پاورشل به همراه فهرست کامل کد های ویندوز پاورشل

آیا شما هم به دنبال کار با کد های پاورشل برای هک هستید؟ در این…

10 ماه ago

شغل ادمین اینستاگرام چیست و چگونه ادمین اینستاگرام شویم؟

این روزها که همه افراد به دنبال یک شغل پردرآمد می گردند، مشغول به کار…

11 ماه ago

آموزش حل مشکل page isn’t available right now در اینستاگرام

خطای page isn’t available right now یکی از آزار دهنده ترین مشکلاتی است که کاربران…

11 ماه ago

ویندوز پاورشل چیست ؟ کاربرد ها و نحوه فعال سازی powershell

ویندوز پاورشل چیست؟ پاورشل ابزاری قدرتمند به حساب می آید که همه افراد علاقه مند…

11 ماه ago