چهار نکته برای داشتن یک صفحه “About” بهتر

صفحه “درباره شما” یا همان “About us“ممکن است یک اولویت برای شما و سایت شما نباشد اما اینگونه بگویم که در واقع باید باشد. البته صفحات دیگر سایت مانند تماس ، لندینگ پیج ، فهرست محصولات،خدمات و دیگر صفحات هم اهمیت دارند ولی اگر شما صفحه “درباره” خود را بهینه نکنید فرصت افزایش بازدید سایت ، جذب مخاطبان بیشتر و درآمد را از دست خواهید داد. اگر همه پارامترها را به خوبی منسجم کنید فروش بیشتری خواهید داشت.شاید در نگاه اول بگویید این برگه چگونه میتواند اینقدر تاثیر گذار باشد ؟ پس تا انتهای این نوشته همراه باشید تا جواب سوال خود  را دریافت کنید.

همه ما حتما در  مواجهه با سایت هایی که روزانه با آنها سر وکار داریم و یا سایت هایی که برای اولین بار میبینیم ، پیش آمده که به صفحه درباره (about) سرزده ایم.حال یا این صفحه به معرفی کامل پرداخته و یا به صورت گذرا و ناقص ، یا سرد و بی روح مجموعه سایت را معرفی کرده است. واکنش و نگاه ما به آن سایت در هر ۲حالت حتما تفاوت داشته است.

محتوای گیرا

همانطور که میدانید صفحه درباره” شما جایی است که شما به مخاطبانتان درباره خودتان وکسب و کارتان میگویید اما نکته اینجاست که داستان خودتان و اینکه چه میکنید وانجام میدهید را چطور بیان کنید.یک معرفی سرد وبی روح در نگاه کلی خسته کننده است. مخاطب جمله دوم را نخوانده صفحه را ترک خواهد کرد. شرکت شما برای شما یک مسئله مهم است. شما نیاز دارید تا احساسات مخاطبانتان را برانگیزید.شخصیت و اشتیاق خود را نشان دهید در عین حال پرستیژ کاری شرکت را حفظ کنید و حق آنرا ادا کنید. اگر نویسنده خوبی نیستید و قلم جذاب و گیرایی ندارید، یک نویسنده حرفه ای و تجاری استخدام کنید تا محتوای شما را روان و حرفه ای کند اما از یاد نبرید نیاز به اضافه گویی نیست فقط داستان شخصی خود را بگویید و این کار را با اشتیاق انجام دهید.

ارزش

صفحه درباره نباید فقط از داستان گذشته شما پر شود . این صفحه مجال خوبی فراهم میکند برای شرح هدف شما و چشم انداز حال و آینده شما، عملکرد شما و مسائلی که بیشتر اهمیت دارد. چه کاری انجام می دهید؟ چگونه آنرا انجام میدهید؟ و چرا برای مخاطبانتان اهمیت دارد که در سایت شما باشند و یا شما را دنبال کنند؟ به مخاطب بگویید که هستید ، چه تولید می کنید و چرا آنها نیاز به شما دارند؟ همین کافیست.

 

مولفه های بصری ارتباط

نمایی کوچک و سربسته مخاطبان را به شرکت شما جذب نمیکند. عکس های کارمندان ، نویسندگان ، همراهان یا شرکای تجاری  پرانرژی را در این صفحه بگماریدچرا که با این کار یک ارتباط صمیمانه با مخاطبتان برقرار کنید .هم چنین مولفه ها و آیتم های یک طراحی بی همتا را از صفحات دیگر در سایت خود بیامیزید. این مولفه ها قدرت شما و پرستیژ کار شما را توصیف خواهند کرد. اگر مخاطب شما آنچه را میبیند دوست داشته و برایش جذاب باشد، سایت شما را کاوش خواهد کرد و واکنشی در حوزه سایت شما از خود نشان خواهد داد.

تمرکز و هدایت

یک صفحه درباره شبیه همه صفحات وبسایت شما باید با احتیاط برنامه ریزی و اجرا شود وگرنه شما نه تنها با خطر از دست دادن بینندگان علاقه مند روبرو خواهید بود بلکه ممکن است ثبات برند و فروش آینده خود را به خطر بیاندازید(در صورتی که سایت شما یک سایت تجاری باشد). به همه مولفه های ضروری یک صفحه درباره توجه داشته باشید. ادغام همه موارد گفته شده به صورت جذاب و دلنیشن و در عین حال کامل و گیرا کار ساده ای نیست پس سعی کنید بهترین روش یکی کردن آنها را تعیین کنید و سپس یک محتوای حرفه ای که بیانگر داستان شماست را منتشر کنید. ارزش خود را نشان داده و طبق یک ارتباط قوی با مخاطبانتان پیش روید.

در انتها اگر از این صفحه در آی تی پورت دیدن نکرده اید از اینجا می توانید آی تی پورت را بشناسید.

 

هاشم رحمانی

کارشناس فناوری اطلاعات، طراح گرافیک و رابط کاربری و وبلاگ نویس

View Comments

  • راستش صفحه درباره آی تی پورت جذابیتی نداره :))

    راستی این تبلیغاتتون هم مثل اینکه کدشو بد گذاشتین

  • جالب بود :) من تازه سایتم و راه انداختم و هنوز صفحه درباره نداره ، برم بسازم پس

  • نوشته خوبی بود. سپاس‌گذارم.

  • سپاس بی پایان برای مطالب ارزنده تان.

    بنده هم قسمت درباره ما سایت خود را بدون اطلاعات قبلی از مطالب مفید شما طراحی کردم:

    http://www.ajhineh.ir/about.html

    با صفحه درباره ما سایت شما مقایسه کردم. به نظرم خیلی نزدیک به هم بود. اگر مطلب خاصی در مورد صفحه درباره ما سایت بنده مشاهده فرمودید ممنون میشم به بنده اطلاع بدید.

    با سپاس دوباره

  • سلام ممنون از سایت خوبتون موفق باشید

Recent Posts

نکات ضروری برای دانلود ایمن؛ چگونه از ورود به دام سایت‌های مخرب جلوگیری کنیم؟

در دنیای بی‌پایان نرم‌افزارها و فایل‌های دیجیتال، امنیت در دانلود و استفاده از آنها یک…

10 ماه ago

معرفی و بررسی سری های لپ تاپ ایسوس

شرکت ایسوس یکی از پیشتازان در صنعت فناوری اطلاعات و الکترونیک است که در زمینه…

10 ماه ago

آموزش دستورات پاورشل به همراه فهرست کامل کد های ویندوز پاورشل

آیا شما هم به دنبال کار با کد های پاورشل برای هک هستید؟ در این…

11 ماه ago

شغل ادمین اینستاگرام چیست و چگونه ادمین اینستاگرام شویم؟

این روزها که همه افراد به دنبال یک شغل پردرآمد می گردند، مشغول به کار…

12 ماه ago

آموزش حل مشکل page isn’t available right now در اینستاگرام

خطای page isn’t available right now یکی از آزار دهنده ترین مشکلاتی است که کاربران…

12 ماه ago

ویندوز پاورشل چیست ؟ کاربرد ها و نحوه فعال سازی powershell

ویندوز پاورشل چیست؟ پاورشل ابزاری قدرتمند به حساب می آید که همه افراد علاقه مند…

1 سال ago