بررسی لپ تاپ N550 ایسوس ; لپ تاپی مناسب برای یک گرافیست حرفه ای

مقدمه نویسنده

لپ تاپ های کمپانی تایوانی ایسوس از همان ابتدای کار که شروع به فعالیت کرده اند، به ظرافت و زیبایی در کنار یک سیستم قدرتمند معروف بودند طوری که این سری از لپ تاپ ها از نظر کاربران بعد از مک بوک های اَپل و نوت بوک های کمپانی سونی با نام وایو، در رده ی سوم قرار گرفته اند و همین رده بندی نشان دهنده قدرت این کمپانی در ساخت لپ تاپ های حرفه ای می باشد.

یکی دیگر از مزیت های کمپانی که در دیگر کمپانی های تجاری لپ تاپ و نوت بوک ها کمتر دیده نمی شود، رده بندی و طبقه بندی سری محصولات ایسوس توسط کمپانی می باشد که باعث راحتی انتخاب کاربران و رضایت آنها می شود. لپ تاپ N550 ایسوس با در کنار زیبایی و ظرافت خود دارای یک سخت افزار قدرتمند و گرافیک فوق العاده می باشد که همین امر باعث می شود که اکثر طراحان و گرافیست های حرفه ای جذب این محصول کمپانی ایسوس شوند. ویژگی که در ایسوس منحصر به فرد می باشد. استفاده از یک گرافیک ۴ گیگابایتی کمپانی Nvidia  با سری ۸۵۰m، حافظه پردازنده ۸ گیگابایت در کنار یک پردازنده Core i7 با فرکانس حداکثر ۳٫۵ گیگاهرتز، گواه مطالب ما می باشد.

البته نباید از قیمت این محصول نیز غافل شد جایی که این محصول به قیمت ۳٫۷ میلیون در کشور ما در حال فروش است که تعداد لپ تاپ های به این قیمت شاید انگشت شمار باشد با این حال جنس خاص افراد خاص را می طلبد. آی تی پورت نیز تصمیم گرفته تا در این آشفته بازار انتخاب لپ تاپ ها با امکانات و قیمت های مختلف، بررسی انواع محصولات در کنار نمایش لپ تاپ های خاص را در اختیار کاربران خود قرار دهد تا بهترین انتخاب را در خرید لپ تاپ داشته باشند. در قسمت اول از این مجموعه با بررسی لپ تاپ N550 ایسوس، لپ تاپ مولتی مدیا و مناسب برای طراحان و گرافیستان حرفه ای در خدمت شما خواهیم بود. با آی تی پورت همراه باشید.

طراحی و کیفیت ساخت

هر چند که لپ تاپ های ایسوس به زیبایی و ظرافت محصولات معروف می باشند، اما درسری N  از این محصولات به دلیل استفاده از سخت افزار های قدرتمند کمی از ظرافت و زیبایی قبلی محصولات کاسته شده است. اما بدنه N500  ایسوس همچنان از بهترین و با کیفیت ترین مواد ساخته شده است. این بدنه از یک نوع فلز آلومینیومی خاص که به آلومینیوم برس شده معروف است، ساخته شده است.

البته پایین N550  از پلاستیک ساخته شده است که اثر انگشت به راحتی از آن پاک نمی شود. استفاده از بدنه ی آلومینیومی باعث افزایش وزن N550 شده و با وزن ۲٫۷ گرم کمی سنگین تر از نسخه های قبلی سری N از لپ تاپ های ایسوس شده است. کیفیت ساخت و مقاومت دستگاه عالیست و به راحتی می‌تواند ضربات و فشارهای ایجاد شده طی مصارف و جابجایی‌های روزمره را تحمل کند.

صفحه نمایش

تمامی مدل‌های سری N550 از صفحات نمایش ۱۵٫۶ اینچی با تکنولوژی IPS و دقت فول اچ دی یعنی ۱۹۲۰در۱۰۸۰ بهره می‌برند. دقت تصاویر و کیفیت رنگ‌های تولید شده توسط این صفحات فوق العادست و هر کاربری را مجذوب خود خواهد کرد. به علاوه، به لطف تکنولوژی IPS استفاده شده درN550، زوایای دید نیز عالیست و تنها در زوایای بسیار زیاد است که شاهد کاهش روشنایی و کیفیت تصویر خواهید بود.

کمپانی ایسوس دو نوع صفحه نمایش در لپ تاپ  N550 ایسوس قرار داده است که یکی از آن ها لمسی است و دیگری قابلیت لمسی ندارد. اما کدام بهتر است بستگی به شما دارد. در صفحه نمایش های غیرلمسی یک روکش مات بر روی صفحه نمایش قرار داده شده است که برای افرادی که گرافیست هستند کمی مشکل دارد و از کیفیت رنگ ها کم می کند. ولی صفحه نمایشی که لمسی را دارد  بسیار براق است و ممکن است هر روز نیاز به تمیز کردن داشته باشد. این صفحه نمایش نیز نور محیط را به شما انعکاس می کند ولی در حدی نیست که باعث آزار اذیت کاربران شود.

سخت افزار و عملکرد

ایسوس از نسل جهارم سری پزدازنده اینتل به اصطلاح هسول استفاده کرده است. پردازنده لپ تاپ N550 ، core i7 می باشد. فرکانس این پردازنده ۲٫۷ گیگاهرتز می باشد که به راحتی میتواند سخت ترین محاسبات را انجام دهد و در کمترین زمان ممکن است آن را برای شما آماده کند. یک حافظه اصلی ۸ گیگابایت نیز این پردازنده را یاری می کند.

گرافیک

 وظیفه انجام محاسبات گرافیکی بر عهده کارت‌های گرافیکی جدید NVIDIA GeForce GTX 850M است که قدرت آن تقریبا دو برابر GT 750M می‌باشد که در مدل سال گذشته استفاده شده بود.

 ۸۵۰mاز کارت‌های گرافیکی رده ‌بالا محسوب می‌شود و حتی می‌توانند جدیدترین بازی‌های کامپیوتری را نیز به راحتی اجرا نمایند. بنابراین، اگر لپ‌تاپ‌های گران‌ قیمت مخصوص بازی را کنار گذارید، سری N550 از لحاظ عملکرد سخت‌افزاری، جزو قوی‌ترین لپ‌تاپ‌های موجود در بازار محسوب می‌گردند.

اما سخت‌افزاری با این چنین قدرت بالایی، مسلما گرمای زیادی نیز تولید می‌کند. چاره ایسوس برای دفع گرمای شدید این لپ‌تاپ‌ها، استفاده از سیستم خنک‌کننده خاصیست که در لپ‌تاپ‌های مخصوص بازی G استفاده شده بود. این سیستم، دارای دو عدد فن است که هوای خنک را از قسمت زیرین دستگاه مکش کرده و پس از عبور از روی پردازنده و کارت گرافیکی، آن را توسط دریچه‌های موجود، به بیرون هدایت می‌کند.

تاچ پد

 

طراحی تاچ پد N550 ایسوس یک طراحی هوشمند می باشد که به تازگی در لپ تاپ ها به کار گرفته می شود. در این تاچ پدها دیگر خبری از کلیک راست یا چپ بعنوان دکمه نمی باشد. به صورت هوشمند یک بار کلیک بر روی تاچ پد کلیک چپ و دوبار پشت سرهم کلیک راست محسوب می شود.

اسپیکرها

سری N550 اولین لپ‌تاپ‌های هستند که از ۴ بلندگو بهره می‌برند. این چهار بلندگو در پایین لبه جلویی تعبیه شده‌اند. در ضمن سیستم صوتی این لپ‌تاپ به تقویت‌کننده صوتی ICEpower نیز مجهز شده است.

بلندی صدای این چهار بلندگو فوق العادست و به راحتی می‌تواند حتی یک اتاق بزرگ را پوشش دهد. اما ایسوس به این سطح از صدا قناعت نکرده و همراه سری N550 یک ساب ووفر مجزا نیز ارائه کرده که توسط پورت زرد رنگ کوچکی که بر روی لبه سمت چپی دستگاه قرار دارد، متصل می‌شود.

این ساب وفر صدای بیس قدرتمندی تولید کرده و در کنار چهار بلندگوی اصلی دستگاه، تجربه بسیار لذت‌بخش و متفاوتی را در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

اتصالات و درگاه ها

بر روی لبه سمت چپ به ترتیب، پورت زرد رنگ مخصوص به ساب ووفر، پورت شبکهRJ45، خروجی‌های تصویری HDMI وDisplay Port، دو عدد پورت USB 3.0 و پورت ۳٫۵ میلی‌متری صوتی قرار دارد.

لبه سمت راستی تنها محل قفلKensington، درایو نوری، یک پورت USB 3.0 دیگر و شکاف کارت‌خوان است. در جلو و عقب دستگاه هیچ‌گونه پورتی وجود ندارد و فقط تعدادی نشانگر LED برای نشان دادن وضعیت لپ‌تاپ، بر روی لبه جلویی مجهز شده‌اند.

لیپ موشن یک گزینه ی اختیاری در کنار لپ تاپ N550  ایسوس

لیپ موشِن دستگاهی است که تمام حرکات دست انسان را گرفته و به صورت هوشمند در صفحه نمایش پیاده می کند. و می تواند نوعی رابط کاربری برای کنسول ایکس باکس محسوب شود.

کمپانی ایسوس در کنار N550 و سابوفر که برای آن در نظر گرفته یک لیپ موشِن نیز در اختیار کاربران قرار می دهد که خرید آن کاملا اختیاری بوده و جدا از لپ تاپ فروخته می شود.

جمع بندی آی تی پورت

مدل سری N‌ شامل لپ‌تاپ‌های حرفه‌ای ایسوس هستند که قابلیت‌های مالتی‌مدیا در آنها بیشتر از سایر مدل‌ها است. در مدل N56JN‌ نیز همچون سایر اعضای این سری می‌توانید از قدرت یک ساب‌ووفر جانبی بهره‌مند شوید ضمن اینکه این مدل از گرافیک‌های جدید انویدیا سری  ۸۰۰ استفاده می‌کند و مجهز به جیفورس GT840 است. پردازنده N56JN‌ از میان مدل‌های قدرتمند i7 نسل چهارم اینتل انتخاب شده است.

این بود قسمت اول از بررسی نوت بوک گروه نقد وبررسی آی تی پورت. در قسمت بعد با بررسی پرچم دار کمپانی HP در خدمت شما خواهیم بود. نظرات و پیشنهادات خود را با آی تی پورت در مطالب ارسال شده با آی تی پورت در میان بگذارید.

میلاد جبری

مهندس الکترونیک-علاقه مند به طراحی مدارات آنالوگ و برنامه نویسی IC ها -سعی می کنم بهترین های تکنولوژی را در اختیار کاربران آی تی پورت قرار بدهم.

Recent Posts

نکات ضروری برای دانلود ایمن؛ چگونه از ورود به دام سایت‌های مخرب جلوگیری کنیم؟

در دنیای بی‌پایان نرم‌افزارها و فایل‌های دیجیتال، امنیت در دانلود و استفاده از آنها یک…

9 ماه ago

معرفی و بررسی سری های لپ تاپ ایسوس

شرکت ایسوس یکی از پیشتازان در صنعت فناوری اطلاعات و الکترونیک است که در زمینه…

9 ماه ago

آموزش دستورات پاورشل به همراه فهرست کامل کد های ویندوز پاورشل

آیا شما هم به دنبال کار با کد های پاورشل برای هک هستید؟ در این…

10 ماه ago

شغل ادمین اینستاگرام چیست و چگونه ادمین اینستاگرام شویم؟

این روزها که همه افراد به دنبال یک شغل پردرآمد می گردند، مشغول به کار…

11 ماه ago

آموزش حل مشکل page isn’t available right now در اینستاگرام

خطای page isn’t available right now یکی از آزار دهنده ترین مشکلاتی است که کاربران…

11 ماه ago

ویندوز پاورشل چیست ؟ کاربرد ها و نحوه فعال سازی powershell

ویندوز پاورشل چیست؟ پاورشل ابزاری قدرتمند به حساب می آید که همه افراد علاقه مند…

11 ماه ago