اگر از آن دسته کاربران هستید که به دنبال وسیله ای ارزان قیمت برای انجام کارهای روزانه می گردید و یا از لپ تاپ فقط برای مرور صفحات وب، ارسال ایمیل و کارهای سبک که اصلا نیاز به سخت افزار گران قیمت و حجیم ندارند، استفاده می کنید؛ سری Eee لپ تاپ های ایسوس برای شما طراحی و ساخته شده اند. برای اولین بار گوگل بود که در سال ۲۰۱۱ ایده لپ تاپ های سبک وزن و با سخت افزار نه چندان قدرتمند را مطرح کرد.
این لپ تاپ جزو معدود لپ تاپ هایی است که با وزن کمتری طراحی شده و به راحتی قابل حمل و نقل می باشد. این لپ تاپ تنها یک کیلو وزن دارد که نسبت به سخت افزار استفاده شده در آن می تواند نقطه قوت این سری از لپ تاپ های ایسوس به شمار بیاید. این لپ تاپ در مقایسه با وزن خود نیز دارای ضخامت کمتری بود و به راحتی در کیف های همراه جا می شود و کتر پیش میاید که در هنگام حمل نقل مشکلی را به وجود بیاورد. اگر برای اولین بار این لپ تاپ را در دست خود بگیرید شاید نکته ای که شما را متوجه خود کند، بدنه پلاستیکی آن می باشد.
لپ تاپ X205TA ایسوس با این که از بدنه پلاستیکی طراحی شده است، اما جنس آن بسایر مرغوب بوده و هیچ کاستی در آن دیده نمی شود. در روبه روی لپ تاپ که صفحه نمایش را به روی خود باز می کنید، سه عدد ال ای دی برای باتری و پردازنده مرکزی و هارد آن در نظر گرفته شده است. در پشت دستگاه نکته ی خاصی دیده نمی شود. در کناره های دستگاه نیز دو عدد پورت USB در نظر گرفته شده است. ابعاد اصلی این دستگاه نیز ۲۸۶ در ۱۹۲۳ در ۱۷٫۵ میلی متر می باشد.
کاربران ایرانی که از این نوت بوک استفاده کرده اند، اکثر آنها بدون شک طراحی ظاهری و وزن مناسب آن را تحسین کرده اند.اما تنها ایرادی که می توان به طراحی ظاهری و کیفیت ساخت این لپ تاپ اشاره کرد، بدنه ی پلاستیکی آن می باشد که لک برداری زیادی را به همراه خود دارد و این باعث ایجاد مشکل برای کاربران می شود. در کل طراحی X205TA ایسوس را می توان یکی از مزیت های این نوت بوک دانست و طراحی این نوت بوک در بین کاربران ایرانی توانسته نمره ۹٫۴ از ۱۰ را کسب کند.
صفجه نمایش X205TA ایسوس، یک صفحه نمایش ۱۱٫۶اینچی از نوع TFT ال سی دی می باشد. رزولوشن این صفحه نمایش در مقایسه با رقبای خود مناسب بوده و با رزولوشن ۱۳۶۶ در ۷۶۸ پیکسل ارایه شده است. این صفحه نمایش، یک صفحه نمایش براق می باشد ولی در عین حال لمسی نمی باشد و این می تواند نوعی نقطه ضعف برای صفحه نمایش این نوت بوک باشد.
کاربرانی که از این لپ تاپ استفاده کرده اند، به هیچ وجه از براق بودن نسبی صفحه نمایش ناراضی نبودند و برخلاف سایر صفحه نمایش ها که در زاویه های مختلف کاربران را دچار مشکل می کند، در این صفحه نمایش چنین نقطه ی ضعفی به چشم نمی خورد.
پردازنده Intel Atom Z3735 با فرکانس ۱٫۳ گیگاهرتز و ۲ مگابایت حافظه Cache وظیفه پردازش اطلاعات شما را بر عهده دارد. ایسوس برای کاهش هزینه ها و عدم کاربرد کارت گرافیک در این گونه لپ تاپ ها از پردازنده گرافیکی مجزا در این لپ تاپ استفاده نکرده است این لپ تاپ از ۳۲ گیگابایت حافظه داخلی به همراه ۲ گیگابایت رم برخوردار است. ۲۰ گیگ از ۳۲ گیگ بایت از این حافظه در دسترس کاربران می باشد. و برنامه های آفیس ۲۰۱۳ به صورت لایسنس شده برای یکسال و فتوشاپ نسخه cc به طور پیش فرض بر روی آن نصب شده است.البته برای جبران کمبود حافظه، ۵۰۰ گیگابایت حافظه ابری در اختیار شما قرار می گیرد. در این نوت بوک از یک باتری ۳ سلولی استفاده شده است. جنس این باتری از نوع لیتیم پلیمری می باشد. و ظرفیت این باتری ۳۸ وات ساعت می باشد. و برای این سخت افزار در این حد کارایی بسیار مناسب می باشد. این باتری در حدود ۱۰ ساعت در کار مداوم با روشنایی ۲۰ درصد و ۱۲ ساعت کار مداوم در روشنایی ۲۰ درصد بدون روشن بودن وای فای را دارد.
کاربران در استفاده از تاچ پد این لپ تاپ دچار مشکل شده اند و برخی مواقع سرعت آن به شدت کاهش می یابد و هنگ می کند. البته پیشنهاد آی تی پورت این است که درایور تاچ پد خود را از سایت ایسوس به نسخه آخر آن آپدیت کنید تا مشکلتان به راحتی حل شود. در مورد اسپیکرهای این دستگاه نیز، نسبت به نسخه های دیگر لپ تاپ های ایسوس و اسپیکرهای sonic master که در نسخه های سری L و سری N ارایه شده است، ضعیف می باشد و این مشکل حتی نسبت به لپ تاپ های هم رده نیز آشکارتر می باشد. در کل چنین سخت افزاری برای کارهای پیشرفته تر مناسب نمی باشد و مناسب برای وب گردی و آفیس و… می باشد. در مورد اجرای بازی های گرافیکی نیز، بازی معروف Call of duty 4 در این نوت بوک بدون مشکل اجرا می شود.
در کل این لپ تاپ را می توان یک لپ تاپ مناسب برای کارهای سبک و مخصوص کسانی که می خواهند با یک نوت بوک کارهای سبک . در حد رفع نیاز های روزانه انجام دهند، مناسب می باشد. در این نوت بوک ایسوس به راحتی می توانید کارهای وب گردی، مشاهده تصاویر و فیلم ها در حد کیفیت مناسب، استفاده از برنامه های آفیس ۲۰۱۳ مانند وورد و اکسل، استفاده از برنامه های ویرایش فیلم و عکس و ….. انجام دهید. این لپ تاپ برای کارهای مهندسی و طراحی گرافیکی مناسب نمی باشد.
در دنیای بیپایان نرمافزارها و فایلهای دیجیتال، امنیت در دانلود و استفاده از آنها یک…
شرکت ایسوس یکی از پیشتازان در صنعت فناوری اطلاعات و الکترونیک است که در زمینه…
آیا شما هم به دنبال کار با کد های پاورشل برای هک هستید؟ در این…
این روزها که همه افراد به دنبال یک شغل پردرآمد می گردند، مشغول به کار…
خطای page isn’t available right now یکی از آزار دهنده ترین مشکلاتی است که کاربران…
ویندوز پاورشل چیست؟ پاورشل ابزاری قدرتمند به حساب می آید که همه افراد علاقه مند…
View Comments
سلام من میخوام رویه لپ تاپ x205ta ویندوز 8.1 نصب کنم ولی روی دی وی دی رایتر اکسترنالم بوت نمیکنه لطفا راهنمایی کنید