آموزش

چطور اسمارت فون اندرویدی خود را با کامپیوترتان کنترل کنید

سخت است که منکر این بشوید که گاهی فکر می‌کنید چه خوب می‌شد اگر می‌توانستید اسمارت فون اندرویدی خود را با کامپیوترتان کنترل کنید.

شاید اسمارت فون‌تان در آن لحظه در دسترس نباشد، مثلا ته کیف‌تان باشد یا در یک اتاق دیگر در حال شارژ شدن باشد. شاید در محل کار باشید و رئیس‌تان دوست نداشته باشد شما را اسمارت فون به دست ببیند. یا شاید نیاز داشته باشید یک متن طولانی را تایپ کنید یا چیزی را روی یک صفحه بزرگ‌تر مشاهده کنید.

خوشبختانه، دسترسی پیدا کردن به یک اسمارت فون اندرویدی از طریق کامپیوتر کار بسیار ساده‌ای است.

بهترین راه استفاده از نرم‌افزارهایی به نام‌های AirDroid و Vysor است. نرم‌افزار اول به شما اجازه دسترسی به تمام ویژگی‌های مهم اسمارت فون‌تان از طریق هر مرورگر دسکتاپی را می‌دهد. دومی هم تصویر محتوای دیوایس موبایل‌تان را روی دسکتاپ می‌اندازد. بیایید نگاهی به هر دو نرم‌افزار بیاندازیم.

AirDroid

اپ AirDroid یک نرم‌افزار کامل برای کنترل موبایل با دسکتاپ است. اگرچه این اپ مثل Vysor تصویر اسمارت فون شما را روی دسکتاپ نمی‌اندازد، ولی از طریق دسکتاپ به شما امکان دسترسی به تمام ویژگی‌های مهم گوشی‌تان را می‌دهد. ضمنا برای استفاده از آن حتی لازم نیست حساب کاربری بسازید.

وبسایت AirDroid را مشاهده کنید

نرم‌افزار AirDroid را به طور رایگان دریافت کنید

AirDroid برای ویندوز و مک یک اپ دسکتاپ دارد، ولی شما می‌توانید از طریق هر مرورگری و با هر پلتفرمی از نسخه وب AirDroid هم استفاده کنید. این روش بسیار ساده و پرسرعتی است. و از آنجا که برای استفاده از این سرویس نیازی به ساختن اکانت هم ندارید، AirDroid گزینه خوبی برای کامپیوترهای اشتراکی محسوب می‌شود. البته نصب نرم‌افزار AirDroid روی اسمارت فون‌تان ضروری است.

برای شروع، در مرورگر خود آدرس web.airdroid.com را وارد کنید. یک پنجره حاوی یک QR کد باز می‌شود. اپ AirDroid را روی اسمارت فون خود باز کنید، روی آیکن اسکن در بالای صفحه تپ کنید و کد را اسکن نمایید. حالا روی Sign In تپ کنید (حتی بدون نیاز به ساختن اکانت)، حالا شما به سرویس AirDroid متصل شدید. به همین سادگی.

رابط کاربری نسخه وب AirDroid تبدیل به یک دسکتاپ می‌شود و اگر در حالت تمام صفحه از آن استفاده کنید زیباتر هم می‌شود. اپ‌ها و عملکردهای در دسترس در سمت چپ دسکتاپ و در قالب آیکن‌ها به نمایش در می‌آیند، در حالی که ابزارها و اطلاعات مربوط به خود اسمارت فون هم در سمت راست نمایان می‌شوند. در بالای دسکتاپ هم یک پنل وجود دارد که با استفاده از آن می‌توانید اپ‌ها را جست‌وجو کنید، تلفن بزنید، زنگ اخطار تنظیم کنید و کارهایی از این قبیل.

ویژگی‌های AirDroid

اولین نکته‌ای که باید در مورد AirDroid بدانید این است که نمی‌توانید با اپ‌های متفرقه از آن استفاده کنید. آیکن‌های اپ‌ها به شما اجازه می‌دهند که فقط اپ‌ها را نصب و یا حذف کنید، نه چیزی بیشتر از این.

ولی این تنها محدودیت بزرگ AirDroid است، به غیر از این امکانات بسیار زیادی در اختیار دارید.

مثلا می‌توانید تماس تلفنی برقرار کنید، پیامک رد و بدل نمایید، عکس‌ها و ویدیوهای ذخیره شده در اسمارت فون خود را مشاهده کنید یا به موزیک‌های خود گوش دهید. حتی می‌توانید دوربین اسمارت فون خود را از راه دور کنترل کنید.

بعلاوه، هزاران ابزار دیگر هم وجود دارند که اسمارت فون و دسکتاپ شما را به شکل بی‌نظیری به هم متصل می‌کند. به عنوان مثال می‌توانید فایل‌های خود را به طور بی‌سیم بین اسمارت فون و دسکتاپ منتقل کنید، یا یک آدرس اینترنتی را در دسکتاپ وارد کنید اما صفحه را روی اسمارت فون خود باز کنید، یا فایل‌های APK را به طور ریموت روی اسمارت فون‌تان نصب کنید.

یکی دیگر از ویژگی‌های جالب، کلیپ بورد اشتراکی است. می‌توانید متنی را در اسمارت فون خود کپی کنید تا به بخش کلیپ بورد در جعبه ابزار AirDroid اضافه شود تا شما بتوانید آن را در دسکتاپ پیست کنید. این کار را به صورت برعکس هم می‌توانید انجام دهید. متنی را از دسکتاپ کپی و در اسمارت فون پیست کنید.

برخی از ویژگی‌های AirDroid به ساختن حساب کاربری احتیاج دارند و برخی دیگر هم مخصوص نسخه پولی AirDroid هستند. نسخه غیر رایگان AirDroid دارای یک سرویس ماهانه است که برای استفاده از آن باید ماهی ۱.۹۹ دلار خرج کنید. البته به غیر از کاربران حرفه‌ای، نسخه رایگان AirDroid برای کاربران عادی به اندازه کافی قدرتمند و کامل هست.

Vysor

برای کنترل کامل اسمارت فون اندرویدی خود با دسکتاپ، بهترین گزینه حال حاضر Vysor است. این اپ کروم با هر سیستم عاملی که مرورگر کروم روی آن قابل نصب باشد کار می‌کند. Vysor کارش این است که تصویر آنچه روی صفحه نمایش اسمارت فون‌تان قابل مشاهده است را روی دسکتاپ بیاندازد و به شما اجازه دهد با کلیک کردن و جابه‌جا کردن ماوس، همه چیز را کنترل کنید.

Vysor هم نسخه رایگان دارد و هم نسخه پولی. نسخه رایگان برای نشان دادن توانایی‌های کلی این سرویس مناسب است اما به شدت محدود است. نسخه رایگان پر از تبلیغات است و فقط از اتصال با سیم پشتیبانی می‌کند (اما نسخه پولی به طور بی‌سیم کارها را انجام می‌دهد)، ضمنا کیفیت ویدیو هم بسیار پایین است. اگر می‌خواهید از Vysor برای بلند مدت استفاده کنید بهتر است از نسخه پولی کمک بگیرید.

وب‌سایت Vysor را مشاهده کنید

اپ کروم Vysor را نصب کنید

Vysor تقریبا به هیچ پروسه نصب و راه اندازی‌ای احتیاج ندارد. فقط کافی است اپ Vysor را نصب و سپس آن را روی کروم اجرا کنید و مطابق راهنمایی‌ها اسمارت فون خود را به دسکتاپ متصل نمایید. بقیه کارها به طور اتوماتیک انجام می‌شود. در طول کار، یک اپ روی اسمارت فون اندرویدی شما به صورت اتوماتیک نصب می‌شود. اگر خواستید روزی این اپ را حذف کنید باید به بخش Seetings > Apps روی اسمارت فون اندرویدی خود بروید.

ویژگی‌های Vysor

بعد از اینکه مراحل نصب تمام شد، شما صفحه اسمارت فون خود را روی دسکتاپ‌تان خواهید دید. دکمه‌های دم دستی مختلفی هم برای اسکرین شات گرفتن و ضبط تصویر اسکرین و کنترل ولوم صدا روی دسکتاپ می‌بینید. باقی کارها را می‌توانید با ماوس کامپیوترتان انجام دهید.

از آنجا که Vysor یک سرویس انتقال تصویر از اسمارت فون به دسکتاپ است، پس هیچ نگرانی‌ای هم در مورد پشتیبانی از اپ‌ها وجود ندارد. هر آنچه که در اسمارت فون‌تان قابل اجرا شدن است روی دسکتاپ‌تان هم اجرا می‌شود. این کارایی برای تایپ کردن مسیج‌های خیلی طولانی بسیار مفید است و اگر دولوپر باشید می‌تواند جای شبیه‌ساز اندروید را برای شما بگیرد. بازی کردن هم ممکن است، البته این بستگی به بازی دارد. بازی‌هایی که احتیاج به عکس‌العمل سریع دارند ممکن است کمی کندتر اجرا شوند.

Vysor اپ نسبتا خوبی است و ارزش امتحان کردن را دارد. اما پشتیبانی‌اش از چند پلتفرم به طور همزمان تعریفی ندارد. گوگل از اواخر ۲۰۱۷ از اپ‌های کروم روی ویندوز و مک و لینوکس پشتیبانی نخواهد کرد و این اپ‌ها از سال ۲۰۱۸ به کلی متوقف می‌شوند. با این حال، اپ‌های کروم روی کروم‌ بوک‌ها به حیات خود ادامه می‌دهند.

دیگر اپ‌های کنترل اسمارت فون

گزینه‌های دیگری هم وجود دارند که می‌توانید آن‌ها را بررسی کنید. MightyText و Pushbullet سبک مشابهی با AirDroid دارند. اولی بیشتر بر پایه مسیج‌ها و اس ام اس‌ها بنا شده و دومی هم گزینه گران قیمت‌تری است.

علاوه بر این‌ها، ApowerMirror هم هست که مثل Vysor کارش انداختن تصویر اسمارت فون روی دسکتاپ است. ApowerMirror برای مک و ویندوز اپ مجزا دارد، بنابراین وقتی پشتیبانی کروم از Vysor بالاخره به پایان رسید می‌تواند گزینه جایگزین خوبی باشد.

اما در میان همه سرویس‌هایی که نام برده شد، AirDroid و Vysor در حال حاضر می‌توانند پاسخ‌گوی تمامی نیازهای شما باشند تا بتوانید به سادگی اسمارت فون اندرویدی خود را با کامپیوترتان کنترل کنید. هر دو سرویس شما را قادر می‌سازند تا حتی زمانی که اسمارت فون‌تان در جیب‌تان قرار دارد نیز همچنان از موبایل خود استفاده کنید. کار کردن با این دو سرویس هم آن‌قدر آسان است که نیاز به دانش و تخصص ویژه‌ای ندارد و هر کاربری با هر سطحی می‌تواند با آنها کنار بیاید.

مرجع: Makeuseof

بهراد جاود

بهراد جاود هستم. یک وبلاگ نویس و استراتژیست محتوا که وبلاگ نویسی را حرفه اصلی خودم می‌دانم. نوشتن برای من آرام‌بخش‌ترین کار دنیاست و به همین خاطر این فرصت را داشته‌ام که با وبلاگ‌های زیادی همکاری داشته باشم و همچنان هم به همکاری خودم ادامه بدهم.

View Comments

Recent Posts

نکات ضروری برای دانلود ایمن؛ چگونه از ورود به دام سایت‌های مخرب جلوگیری کنیم؟

در دنیای بی‌پایان نرم‌افزارها و فایل‌های دیجیتال، امنیت در دانلود و استفاده از آنها یک…

11 ماه ago

معرفی و بررسی سری های لپ تاپ ایسوس

شرکت ایسوس یکی از پیشتازان در صنعت فناوری اطلاعات و الکترونیک است که در زمینه…

12 ماه ago

آموزش دستورات پاورشل به همراه فهرست کامل کد های ویندوز پاورشل

آیا شما هم به دنبال کار با کد های پاورشل برای هک هستید؟ در این…

1 سال ago

شغل ادمین اینستاگرام چیست و چگونه ادمین اینستاگرام شویم؟

این روزها که همه افراد به دنبال یک شغل پردرآمد می گردند، مشغول به کار…

1 سال ago

آموزش حل مشکل page isn’t available right now در اینستاگرام

خطای page isn’t available right now یکی از آزار دهنده ترین مشکلاتی است که کاربران…

1 سال ago

ویندوز پاورشل چیست ؟ کاربرد ها و نحوه فعال سازی powershell

ویندوز پاورشل چیست؟ پاورشل ابزاری قدرتمند به حساب می آید که همه افراد علاقه مند…

1 سال ago