ساخت اپلیکیشن اندروید در ۵ دقیقه!

تا حالا برایتان پیش آمده است که بخواهید برای سایت، وبلاگ و یا کسب و کارتان اپلیکیشن موبایلی اندروید بسازید اما به دلیل آشنا نبودن با زبان های برنامه نویسی از خیر آن گذشته باشید؟

امروز آی تی پورت در این مطلب بدلیل درخواست های زیاد کاربران مبنی بر آموزش ساخت اپلیکیشن موبایل تصمیم گرفته است تا آموزش ساخت اپلیکیشن آی تی پورت را برای شما در سایت برای اولین بار در بین مجله های آی تی قرار دهد. این آموزش بصورت تصویری تهیه شده اما شما می توانید از پایین این مطلب آموزش ویدیویی آن را دریافت کنید که بصورت قدم به قدم و بصورت کاملا رایگان و بدون تبلیغات برای شما آموزش می دهد.

در صورتی که در حین مشاهده آموزش مشکلی برایتان پیش آمد از طریق نظرات به ما گزارش دهید تا آن را رفع کنیم. خب بریم سر اصل مطلب!

وارد شدن به سایت

ابتدا وارد سایت Appyet شوید و پس از ثبت نام و دریافت تاییده ایمیل، لاگین کنید و سپس روی Create App کلیک کنید تا وارد مراحل ساخت اپلیکیشن شویم، لازم به ذکر است که ساخت اپلیکیشن در این سایت برخلاف بقیه سایتهای ساخت اپلیکیشن رایگان بوده و هیچ گونه تبلیغ و اثری از سایت Appyet در اپلیکیشن وجود ندارد.

وارد شدن به سایت

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”green” size=”small” icon=”none” text=”Appyet.com” relationship=”nofollow” url=”http://appyet.com/”]

مراحل ابتدایی

حالا پس از کلیک کردن روی Create App وارد صفحه زیر می شوید که باید نام اپلیکیشن و قالب پیشفرض آن را مشخص کنید، نام پکیج بصورت اتوماتیک پر میشود.

مرحل ابتدایی ساخت اپلیکیشن

پس از پر کردن موارد فوق بایستی محدودیت دسترسی به اپلیکیشن (بزرگسال، کودک، نوجوان و …) را تنظیم کنید همچنین در این مرحله می توانید آیکون اختصاصی را برای اپلیکیشن خود قرار دهید.

مراحل ابتدایی ساخت اپلیکیشن

اضافه کردن قابلیت ها

حالا شما باید در بخش Modules قابلیت های اضافی را حذف کنید تا حجم نرم افزاری که میخواهید بسازید کمتر شود. در پایین این صفحه می توانید قابلیت هایی از جمله فیدها، صفحه وب، فید اینستاگرام و فیسبوک و… را قرار دهید.

حذف Modules های اضافی

برای حذف Modules باید روی Details کلیک کنید و در پایین صفحه ی باز شده بر روی Delete This Module کلیک کنید.

خب بریم سر اضافه کردن Module ها!

وقتی می خواهید آخرین مطالب سایت و یا یک دسته خاص از مطالب سایتتان را قرار بدهید باید فید (RSS) آن دسته یا سایتتان را وارد این Module کنید؛ بدین صورت که ابتدا به پایین صفحه می آییم و بر روی (Feed (RSS/Atom کلیک می کنیم و در صفحه باز شده مطابق تصویر زیر ابتدا عنوان فید و در فیلد پایینی دسته آن عنوان را مشخص کنید و در بخش Menu order جایگاه آن فید را مشخص می سازید لازم به ذکر است که بعد از ساخت اپ نیز می توانید از طریق فلش های بالا و پایین جایگاه آن فید را تعویض کنید.

اضافه کردن فید

بعد از پر کردن فیلدهای بالا وارد مرحله ای می شوید که باید تنظیمات مربوط به آدرس فید، تعداد مطالب، اندازه تصاویر مطالب، نمایش ترجمه، نمایش نام نویسنده و… را انجام دهید.

در بخش DisQus Comment میتوانید بخش نظرات مخصوصی را برای اپلیکیشن تان بسازید.

و در بخش RTL Text باید تیک آنرا فعال کنید تا مطالب راست چین نمایش داده شود البته این بخش مخصوص زبان های فارسی، عربی و عبری است.

اضافه کردن فید

پس از ذخیره تنظیمات روی سربرگ General کلیک کنید تا آیکون فید را تغییر دهید و بتوانید نحوه ی نمایش مطلب را به دو صورت Grid یا List انتخاب کنید که در Grid مطالب بصورت یک منو نمایش داده می شوند و در List همانطور که از اسم آن مشخص است مطالب بصورت لیست به شما نمایش داده می شود، در پایان هم بر روی Save Changes کلیک می کنیم.

تغییر آیکون فید

خب حالا اگر بخواهیم متن خاصی را و یا لینک یک مطلب را در اپلیکیشنمان قرار بدهیم باید از بخش New Module بر روی گزینه Web کلیک کنیم، پس از کلیک کردن بر روی گزینه وب باید تا لود شدن کاملا سایت صبر کنید چون ابتدا برای شما ادیتور مطلب را نمایش می دهد و در صورتی که شما قبل از لود شدن کامل تغییر حالت (یعنی از ادیتور به لینک تغییر دهید) بدهید سایت قاطی میکند 🙂

انواع آپشن ها

خب بعد از اینکه روی Web کلیک کردید با صفحه ی زیر مواجه می شود که باید ابتدا همانطور که گفتم چند ثانیه صبر کنید تا سایت بصورت کامل لود شود و پس از لود شدن کامل سایت در صورتی که میخواهید متن خاصی را به کاربر نمایش از همان حالت در ادیتور متن خود تان را بنویسید و اما در صورتی که میخواهید برای کاربر صفحه ای خاص از سایتی نمایش داده شود از بخش Type حالت را از Web Content به Web Link تغییر دهید و پس از لود شدن سایت فیلد ها را پر کنید.

حالت ادیتور

پس از ذخیره کردن این بخش وارد سربرگ General شوید و در صورتی که میخواهید آیکون خاصی را انتخاب کنید.

بقیه Module ها هم چیز سختی ندارد و می توانید براحتی از آن استفاده کنید اما در صورتی که در آنها مشکل داشتید از طریق نظرات اعلام کنید.

قرار دادن تنظیمات خاص

اگر می خواهید تنظیمات خاصی را برای اپلیکیشن خودتان قرار دهید باید به سربرگ Setting مراجعه کنید.

در این بخش اگر می خواهید پس از باز کردن اپلیکیشنتان چند ثانیه لوگوی سایتتان نمایش داده شود (مانند اپلیکیشن آی تی پورت) بر روی تیک Splash Screen کلیک کرده و تنظیمات مربوط به آن را انجام می دهیم.

کمی پایین تر از Splash Screen بخشی وجود دارد در رابطه با تنظیمات آپدیت ها و پوسته پیشفرض که نیازی به توضیح ندارد.

سربرگ Setting

قراردادن پوسته ی اختصاصی

در صورتی که شما هم میخواهید مانند اپلیکیشن آی تی پورت برای خودتان پوسته های متعددی را اضافه کنید باید وارد سربرگ Themes شده و بر روی New Theme کلیک کنید در این بخش تنها چیزی که شما نیاز دارید دسترسی به کد رنگ هاست که البته خود Appyet این امکان را برای شما گذاشته است.

ساختن پوسته

دریافت اپلیکیشن

حالا برای دریافت اپلیکیشن ساخته شده خودتون باید به سربرگ Build مراجعه کنید و پس از کلیک برروی Submit to Build منتظر بمانید تا اپلیکیشنتان به ایمیلی که با آن لاگین کرده اید ارسال شود، این کار معمولا ۳۰ ثانیه طول می کشد.

دریافت اپلیکیشن

خیلی خب حالا اپلیکیشن در ایمیل شماست.

برای اینکه بتوانید دوباره مراحل را مرور کنید فایل ویدیویی آموزش را برای شما قرار داده ایم که قدم به قدم برای شما فیلمبرداری شده است.

لطفا مشکلتان خودتان یا نکته ای که بنده فراموش کرده ام را از طریق نظرات به ما اطلاع دهید تا این مطلب را اصلاح کنیم.

[aio_button align=”center” animation=”swing” color=”orange” size=”small” icon=”download-alt” text=”Download Now” relationship=”nofollow” url=”http://www.itport.ir/wp-content/uploads/2015/02/Create-Appwww.itport.ir_.rar”]

حجت ملکی

حجت ملکی، از شهر پیشوا استان تهران، وبلاگ نویس آی تی و تحلیلگر مسائل سیاسی هستم، اگر خواستید میتونید از طریق شبکه های اجتماعی مطالبم رو بخونین و یا با من ارتباط برقرار کنید، البته بیشتر توی توییتر فعال هستم. امیدوارم با مطالبم شما رو مستفیض و شما هم با نظراتتون ما رو خوشحال کنید. ممنون

View Comments

    • خواهش میکنم به دوستات هم معرفیش کن!

  • عجب آموزش درجه یکی. ممنون از توضیحات جامع و معرفی این سرویس خوب.

    • خواهش میکنم اگه نکته ای یا مشکلی توی سایت پیدا کردید لطفا اطلاع بدید

    • هعیییی، چیکار کنم دارندگی و برازندگی ! :)

  • سلام چگونه میشود در اپ خود مطلب گذاشت

    • توی مطلب توضیح کامل دادم، گفتم اگر میخواهید مطلبتون ثابت باشه باید از بخش New Module روی Web کلیک کنید و از ادیتور متنتون رو قرار بدید، اما اگر خواستید مثل آی تی پورت مطالبتون نمایش داده بشه باید از همون بخش New Module روی (Feed (RSS/Atom ;کلیک کنید و تنظیماتش رو وارد کنید.

      اگه مشکلی پیش اومد یا من بد توضیح دادم لطفا بگید.

      • سلام تشکر از زحمت شما / من برای یک اپلیکیشن پویا مشکل دارم - ایا امکان ایجاد درگاه پرداخت هم وجود دارد ؟ با تشکر

  • اولا خیلی دقلین من فکر کردم خودتون ساختین دوما چیکار کردین تو بازارم گذاشتم منم دوست دارم برای خودمو بزارم؟؟؟؟؟سوما برنامه نویسی بلدین چهارمی هم از کجا میتونیم به یاد بگیریم

    • اون اولاً تون رو متوجه نشدم، اگه خواستین توی بازار بگذارید باید از این لینک استفاده کنید. من برنامه نویسی C++ یکمی بلدم ، کلاس خصوصی رفتم.

  • واقعا ممنون با از این ترفند ها بهمون اموزش بدین خیلی کاری بودش دوستون دارم

  • خیلی آموزش خوبی بود ، آیا زبان اپ فارسی میشه؟ به صورت پیشفرض؟

    • بله، وقتی شما توی ماژول ها به فارسی می نویسی فارسی هم نمایش داده میشه

      • منظورم اینه که به طور پیشفرض فارسی میشه کرد؟ منوها و مواردی که خودمون فارسی مینویسیم منظورم نیست ، منظورم راست چین بودن و فارسی بودن منوهای تنظیمات و... هست.

        شما بعد از تولید اپ به تنظیمات برید و از قسمت زبان ها ، زبان فارسی رو انتخاب کنید ، تازه اپ فول فارسی و راست چین میشه!

        آیا راه حلی دارید که بشه به طور پیشفرض روی فارسی قرار داد؟

        • نه راه حلی برای پیشفرض بودنش ندارم اگه شما فهمیدید به ما هم بگید

  • از داخل خود اپ وقتی میزنی پیشفرض فارسی باشه ، قبول نمیکنه و میگه که زبان فارسی اپ هنوز کامل نیست! (چند ساله اینطوره)

    اگه راهی باشه که همون زبان فارسی به قول خودش ناقصی که داره به طور پیشفرض انتخاب بشه عالی میشه.

    ناقص هم نیست ، در حد 95% راست چین و فارسی میشه

    • میتونین از طریق ایمیل بهشون اطلاع بدید من خودم چند بار برای تغییر رابط کاربریش بهشون ایمیل زدم تا بلاخره توی این نسخه جدیدش که بزودی میزارم توی بازار، تغییرش دادن.

  • اپ رو که ساختین تو بخش تنظیمات زبان فارسی داره ولی پیش فرض نمیشه . همون باید ایمیل بزنیم امکان انتخاب زبان هم بزارن

    • من ایمیل دادم نمی دونم اعمال میکنن یا نه شما هم بفرستید شاید تعداد زیاد بشه اضافه کنن

  • سلام برای اینکه اپ به طور اتومات به روز به شه باید اپو به نسخه پرو ارتقا بدیم

    لطفا راهنمایی بکنید.

    • لازم نیست حتما پرو داشته باشید میتونین توی بازار بزارین و آپديت هاشو مردم خودشون بگیرند مثل همه برنامه ها

Recent Posts

نکات ضروری برای دانلود ایمن؛ چگونه از ورود به دام سایت‌های مخرب جلوگیری کنیم؟

در دنیای بی‌پایان نرم‌افزارها و فایل‌های دیجیتال، امنیت در دانلود و استفاده از آنها یک…

11 ماه ago

معرفی و بررسی سری های لپ تاپ ایسوس

شرکت ایسوس یکی از پیشتازان در صنعت فناوری اطلاعات و الکترونیک است که در زمینه…

11 ماه ago

آموزش دستورات پاورشل به همراه فهرست کامل کد های ویندوز پاورشل

آیا شما هم به دنبال کار با کد های پاورشل برای هک هستید؟ در این…

12 ماه ago

شغل ادمین اینستاگرام چیست و چگونه ادمین اینستاگرام شویم؟

این روزها که همه افراد به دنبال یک شغل پردرآمد می گردند، مشغول به کار…

1 سال ago

آموزش حل مشکل page isn’t available right now در اینستاگرام

خطای page isn’t available right now یکی از آزار دهنده ترین مشکلاتی است که کاربران…

1 سال ago

ویندوز پاورشل چیست ؟ کاربرد ها و نحوه فعال سازی powershell

ویندوز پاورشل چیست؟ پاورشل ابزاری قدرتمند به حساب می آید که همه افراد علاقه مند…

1 سال ago