اخبار

تبلت غول پیکر 18.4 اینچی سامسونگ در راه است

تبلت غول پیکر سامسونگ

طبق گزارش های جدید سامسونگ درصدد ساخت اولین تبلت غول پیکر خود است و این در حالی است که اپل به سایز های کوچک تر برای تبلت متعهد مانده و خود را برای انتشار آیپد پرو 12.9 اینچی آماده می کند. این تبلت 18.4 اینچی Tahoe نام دارد و به شماره مدل SM-T670 ارایه خواهد شد. نمایشگر این تبلت غول پیکر Tahoe از تکنولوژی TFT LCD بهره برده و دارای رزولوشن 1920 در 1080 پیکسلی است.

سخت افزار این تبلت از پردازنده ی 8 هسته ای Exunos 7480 سامسونگ با فرکانس 1.6 گیگاهرتزی بهره می برد. همچنین این تبلت با 2 گیگابایت رم و32 گیگابایت حافظه داخلی عرضه می شود که به لطف وجود یک شیار کارت حافظه SD امکان ارتقا حافظه تا 128 گیگ وجود خواهد داشت.

برای این تبلت غول پیکر یک باتری با ظرفیت 5700 میلی آمپرساعت تعبیه شده است و در ابعاد 451.8 در 275.8 میلی متر و با ضخامت 11.9 میلی متر عرضه می شود. همچنین دوربین جلو برای مکالمه ویدیویی 2.1 مگاپیکسل و دوربین عقب، 8 مگاپیکسل وضوح تصویر دارد و اندروید لالی پاپ بر روی آن قرار خواهد گرفت.

تاکنون اطلاعی از زمان دقیق ارایه ی این تبلت غول پیکر 18.4 اینچی سامسونگ منتشر نشده است.

گفتگوها
  1. تعمیرگاه لوازم خانگی

    مرسی از مطلب خوبتون

  2. کامپیوتر الغدیر

    واقعا غوله

شما چه فکر می‌کنید؟

تجربه یا پرسشتان را با ما در میان بگذارید. ایمیل شما منتشر نمی‌شود.

فقط متن ساده بنویسید؛ HTML پذیرفته نمی‌شود و نشانی‌ها به صورت لینک نمایش داده نمی‌شوند.

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.